Hoeveel Geld Heb Ik Nodig Om Te Starten Met NFT’s (Realistisch)

De vraag die ik altijd het meest gesteld krijg is: “Hoeveel geld heb ik nodig om te gaan starten met NFT’s?” Eigenlijk veranderd dit bedrag met de tijd. In een bull market wanneer alles de lucht in gaat en de prijzen van cryptocurrency erg hoog staan, is het niet gek om te starten met een bedrag tussen de 1000-2000,-.

Voor velen mensen was dit een reden om destijds niet in te stappen. Niet perse omdat ze NFT’s niet interessant vonden. Maar ze vonden de instapprijs te hoog. En ik kan vertellen dat ik dat ook niet heel gek vind. Maar op dit moment is er iets veranderd.

Je kan op dit moment namelijk instappen met een bedrag dat veel aannemelijker is. Hiermee zijn NFT’s veel toegangbaarder geworden voor het normale publiek, terwijl de kansen nogsteeds voor het oprapen liggen.

Ben je benieuwd of jij nu ook kan gaan starten met NFT’s?

Sit back, relax en pak er een lekker NFTheetje bij ;).